maklerw Napisano 19 Maja 2007 Share Napisano 19 Maja 2007 A więc zrobiłem sbie wolne w moje własnej firmie (od 2 lat nie miałem dnia wolnego B)) i pojechałem do miastamojej narzeczonej -> Szklarska Poręba. A z tamtąd nie dalek już do Liberca (na pewno bliżej niż z pod gdańska do Szklarskiej ) i z naszej wyprawy powróciły takie zdjęcia ... w planie było jeszcze odwiedzenie wrocławskiego ogrodu botanicznego ale z przycyzn promilowych nie udało się. Mam nadziej że zdjęcia się wam spodobają. Wie kotoś jak zrobić z mov avi ->tzn. ma ktoś program bo darmowe robią tylko 50% a mam wszystkie kompozycje również nagrane. Jak co prosze PW lub maklerw@wp.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 19 Maja 2007 Autor Share Napisano 19 Maja 2007 Ostatnie zdjęcie przedstawia rosnące na dworzu kapturnice oraz mój i mojej narzeczonej cień B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 19 Maja 2007 Share Napisano 19 Maja 2007 E tam cienie. Normalne zdjecie byś wrzucil A zdjęcia i ogród przede wszystkim fantastyczne, tylko mam nadzieje, że moja Truncata nie urośnie tak wielka bo dla mnie w pokoju miejsca zabraknie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 19 Maja 2007 Share Napisano 19 Maja 2007 Maklerw - mógłbyś podać namiary na ten Ogród Botaniczny w Libercu (ulica ewentualnie przybliżone miejsce jego położenia). Już kiedyś kusiło mnie żeby tam się wybrać ale stwierdziłem, że pewnie takie ot sobie miasto to i nie będzie co oglądać :-). Widzę że się myliłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 20 Maja 2007 Autor Share Napisano 20 Maja 2007 Oczywiście że moge podać namiary : BOTANICKA ZAHRADA LIBEREC Purkynova 630/1 460-01 Liberec 1 http://www.botanickazahradaliberec.cz/botanickazahrada/ (dla leniwych ) Bilet dla dorosłych kosztuje 80kc (jakieś 12zł) dla studentów 40kc Otwarte jest od 8:00 do 18:00 polecam przybycie z samego rana wówczas nie ma ludzi i człowiek czuje si jak by specjalnie dla niego otworzyli. Jadąc samochodem można się też kierować na zoo (jest tuż obok). Koło ogrodu botanicznego kobieta wystawia też różne roślinki na sprzedaż (również owadożerne) za godziwe ceny ... za połowe doniczki pływacza dałem 40kc (6zł) za kwitnąca s.casabei 160kc (20zł). Ale za wiele gatunków tam nie ma (dzbanków wogóle. Szczerze mówiąc to dzbanki tam były zaniedbane (jak dla mnie) ale miały za to chyba 100% wilgotności, co minutę były zraszane ... Truncata była tam najpotężniejszym okazem, jak by ją wyprostować to miała chyba ze 4m znalazła szpare między jedna szklarnią (jej) a drugą (inne rośliny) i tam sobie wystawała ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 Dzięki wielkie. Jeśli koło ZOO to mniej więcej dojarze gdzie to może być. Na wakacje z pewnością skorzystam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yanek Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 Największe wrażenie na mnie zrobiły skałki z tłustoszami. Może dlatego, że kilka dni temu sam stworzyłem takie kompozycje. No i te same gatunki na skałkach Tylko zaawansowanie nie te Widzę, że mają tam sporo dzbanków, a warunki rzeczywiście jak tropikach. Trochę ci przeszkadzały szyby przy fotografowaniu (przydałby się filtr polaryzacyjny). Ale popatrzyłem z przyjemnością. Obejrzałbym też filmy nawet w mov Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 20 Maja 2007 Share Napisano 20 Maja 2007 Nie no super sprawa Musze sie tam wybrać kiedyś. Czytałem że jest tam tunel, że rybki naokoło pływają, czy to prawda? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi