bastianek82 Napisano 4 Kwietnia 2006 Share Napisano 4 Kwietnia 2006 A oto moja parka, którą hoduje w pracy (południowo-zachodnie okno Urzędu) Mam pytanie, czy te liście rosiczki, które chyba usychają, widać je na zdjęciach, usunąć, czy coś jeszcze z nich będzie?? Macie Może jakieś uwagi?? Poza tym w domu mam dwa tłustosze p.esseriana i p.florian oraz rosiczki kiełkujące z gemmae, bliżej mi nie znane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 4 Kwietnia 2006 Share Napisano 4 Kwietnia 2006 Jak juz uschną to obetnij te liście żeby nie gniły ... pojawiają się nowe liśćcie a stare umiejrają taka kolej rzeczy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 4 Kwietnia 2006 Share Napisano 4 Kwietnia 2006 Bardzo ladne roslinki taka mini hodowla. Pewnie zrobiles furore w pracy . Obcinaj uschniete zeby sie plesn nie pojawila Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 4 Kwietnia 2006 Share Napisano 4 Kwietnia 2006 Ładne tłustosze.... U mnie nie chcą się zaadoptować niestety... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi