Marrom Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Zerknijcie TUTAJ na Drosera admirabilis rosnącą w południowoafrykańskich górach. Już wcześniej przeglądałem te fotki ale nie zwróciłem na to uwagi. Ta rosiczka stoi w wodzie i jak widać dobrze jej tam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 chyba doleje mojej admirabilis trochę więcej wody tylko czy nie są one zalewane tylko na jakiś czas np. po opadach deszczu?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 3 Listopada 2009 Autor Share Napisano 3 Listopada 2009 Niestety tego nie wiem. Ale wygląda jak by tylko czasowo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 raczej czasowo nie widzę problemów ze wzrostem w standardowym podlewaniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi