Gabik1 Napisano 8 Listopada 2009 Autor Share Napisano 8 Listopada 2009 Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się że helka zaczyna czernieć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 jak cos juz zaczelo obumierać to juz nie zmieni stanu na lepszy. nadzieja w nowych lisciach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Z moich doświadczeń wiem że helek i cephali nie da sie uratowac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 8 Listopada 2009 Autor Share Napisano 8 Listopada 2009 młode liście wypuszcza zielone tylko stare zaczynają czernieć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 (edytowane) sprawdź czy u podstawy liście są zielone?przy samej ziemi. Edytowane 8 Listopada 2009 przez masiol90 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 8 Listopada 2009 Autor Share Napisano 8 Listopada 2009 u podstawy są zielone,czernieją od góry. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 mimo wszystko prosimy o fotkę obecnego stanu helki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 8 Listopada 2009 Autor Share Napisano 8 Listopada 2009 Oto one: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi