Skocz do zawartości

[zakup][katowice] gdzie można dostać kapturnice ??

Kiler_89

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem sobie kupić jakąś dużą kapturnice bo moje są malutkie narazie. Więc gdzie w Katowicach mozna kupić jakieś ładne, duże kapturnice ???

(w obi na ul.rolniej niema) Prosił bym o informacje jak najdokładniejsze

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem pojawiają sie w castoramie... kilka razy widziałam.

Ale strasznie wymarniałe roślinki były.

Mnie także interesuje gdzie można kupić mięsożerne w katowicach( lub gdzieś niedaleko katowic)

Wie moze ktoś?

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mówię o tej... Tak sie składa że mieszkam blisko to czasem tam zagladam.

Ostatnio nic z mięsożernych nie było  :(  Ale jak się pojawią tam to dam znać :wink:

Odnośnik do odpowiedzi

Kapturnice są często w OBI w Bytomiu, ale trzeba dobrze je obejrzeć zanim się kupi, bo często są poobsychane. Rosiczki i dzbaneczniki można kupić w kwiaciarni na ul. Mickiewicza przy przystankach autobusowych (są bardzo często, choc nie zwasze).

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzięki Tatanka :)  Praktycznie codziennie przechodzę bardzo blisko tej kwiaciarni w drodze do szkoły :) Jutro sprawdzę czy cos mają :)

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam w castoramie... i nie wiem czy sie śmiać czy płakać  :wink:

Oni sprzedają te kapturnice jako rosiczki :lol:

Na innym temacie była już dyskusja na temat kompetencji sprzedawców...heh

Odnośnik do odpowiedzi

a ładne były przynajmniej ?? PS w obi na rolnej mieli świarzą dostawe dzbaneczników :) oczywiście najładniejszego juz nie ma:D ale reszta też jest niczego sobie (po za dzbanecznikami były piękne saracele i muchołówki)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.