Kiler_89 Napisano 5 Kwietnia 2006 Share Napisano 5 Kwietnia 2006 Chciałem sobie kupić jakąś dużą kapturnice bo moje są malutkie narazie. Więc gdzie w Katowicach mozna kupić jakieś ładne, duże kapturnice ??? (w obi na ul.rolniej niema) Prosił bym o informacje jak najdokładniejsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 5 Kwietnia 2006 Share Napisano 5 Kwietnia 2006 Czasem pojawiają sie w castoramie... kilka razy widziałam. Ale strasznie wymarniałe roślinki były. Mnie także interesuje gdzie można kupić mięsożerne w katowicach( lub gdzieś niedaleko katowic) Wie moze ktoś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 5 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2006 dzbaneczniki, muchołówki i dzbaneczniki są na rolnej Riv mówisz o castoramie naprzeciw ikei ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 5 Kwietnia 2006 Share Napisano 5 Kwietnia 2006 Tak mówię o tej... Tak sie składa że mieszkam blisko to czasem tam zagladam. Ostatnio nic z mięsożernych nie było Ale jak się pojawią tam to dam znać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 5 Kwietnia 2006 Share Napisano 5 Kwietnia 2006 Kapturnice są często w OBI w Bytomiu, ale trzeba dobrze je obejrzeć zanim się kupi, bo często są poobsychane. Rosiczki i dzbaneczniki można kupić w kwiaciarni na ul. Mickiewicza przy przystankach autobusowych (są bardzo często, choc nie zwasze). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 5 Kwietnia 2006 Share Napisano 5 Kwietnia 2006 Wielkie dzięki Tatanka Praktycznie codziennie przechodzę bardzo blisko tej kwiaciarni w drodze do szkoły Jutro sprawdzę czy cos mają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterfan Napisano 5 Kwietnia 2006 Share Napisano 5 Kwietnia 2006 Dzisiaj (czyli 5 kwietnia) było pełno kapturnic papuzich za ok. 11zł o rozmiarze ok. 12 cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 5 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2006 ale gdzie w kwiaciarni czy w obi ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterfan Napisano 6 Kwietnia 2006 Share Napisano 6 Kwietnia 2006 Aha, sorry, nie powiedziałem gdzie W Castoramie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2006 dzieki napewno tam zawitam w najblizszym czasie a powiedzcie mi więcej o tych kwiaciarniach (one są w centrum katowic ??) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 6 Kwietnia 2006 Share Napisano 6 Kwietnia 2006 Byłam w castoramie... i nie wiem czy sie śmiać czy płakać Oni sprzedają te kapturnice jako rosiczki :: Na innym temacie była już dyskusja na temat kompetencji sprzedawców...heh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2006 a ładne były przynajmniej ?? PS w obi na rolnej mieli świarzą dostawe dzbaneczników oczywiście najładniejszego juz nie ma:D ale reszta też jest niczego sobie (po za dzbanecznikami były piękne saracele i muchołówki) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 6 Kwietnia 2006 Share Napisano 6 Kwietnia 2006 Nawet ładne... spora kępka ich jest. http://img83.imageshack.us/my.php?image=06...061639597hi.jpg http://img207.imageshack.us/my.php?image=0...061720299qq.jpg Sory za jakość zdjęc ale są robione telefonem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 6 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2006 wypaśne :shock: no to sobota zarezerwowana jakie są jeszcze miejsca w ka-ce gdzie są owadorzery ??? btw macie tu zdięcie mojego nowego nabytku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi