Snakers1 Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 Sprzedać?? Gdzie?? (tylko nie mów, że na aukcjach internetowych) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 Np kolegom w szkole lub na aukcjach internetowych :cool: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 Kolegom w szkole?? :neutral: Nóż w plecy... za 2 dni każdy by miał rośline owadożerną... takie xeroboye u mnie w budzie :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 po pierwsze jesli nawet wykiełkuje ci 50 to jeśli do wieku dorosłego przeżyją 4 to bedzie dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 po pierwsze jesli nawet wykiełkuje ci 50 to jeśli do wieku dorosłego przeżyją 4 to bedzie dobrze wysiew z jednej rośliny czy możesz mi powiedzieć kiedy bada dorosłe i które dożyją, bo mi się zdaje ze wróżysz ze szklanej kuli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 a ta 10-cio groszówka też wykiełkowała czy to tak dla porownania ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 a ta 10-cio groszówka też wykiełkowała czy to tak dla porownania ?? do powrównania sie wie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 Kiler_89 dlaczego tak mówisz?Ja wysialam kolo 20nasion 17 wzeszlo i rosna dalej jak na drozdzach i nie sadze zeby im sie spieszylo do padniecia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 po pierwsze jesli nawet wykiełkuje ci 50 to jeśli do wieku dorosłego przeżyją 4 to bedzie dobrze Skąd wiesz?? :???: jak będą dobre warunki to wszystkie przeżyją... jak wykiełkują to już z dyni.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 przynajmniej tak jest u mnie jak zasiewam nasiona capensisa i robi sie "dywanik" moze przesadziłem ale trzeba sie liczyć ze stratami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 A ciekawe jaki procent w naturze kiełkuje?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuki007 Napisano 12 Maja 2006 Share Napisano 12 Maja 2006 starty zawsze są ale nie przesadzajmy ze az tak duze ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi