jkwiatek Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 (edytowane) Witam Organizujemy małe spotkanie hodowców w warszawie aktualna lista : sacik gawien kynek_vava jkwiatek masiol90 marcel ? kto chętny? Miejsce - gdzies w centrum (jakas pizzeria ect) Godzina - do ustalenia (11?) Dla każdego kto przybędzie będę miał jakieś niespodziewanki Pozdrawiam Edytowane 22 Listopada 2009 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloma Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 A kiedy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 A kiedy? popatrz na tytuł tematu ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloma Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 A sorry Nie zauwazylem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Kurcze zeby ta WAWA byla blizej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 20 Listopada 2009 Autor Share Napisano 20 Listopada 2009 Lista nasion / roślin na wymianę aktualna http://www.rosliny-owadozerne.pl/jkwiatek-...eni-t10260.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 dało by radę koło 13? wtedy wpadłbym na 100% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 21 Listopada 2009 Autor Share Napisano 21 Listopada 2009 Myślę że tak jeżeli będzie to odpowiadało większości Pasowało by Wam np 12,30? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 22 Listopada 2009 Autor Share Napisano 22 Listopada 2009 (edytowane) Godzina spotkania - 12.30 Miejsce spotkania - Pizzeria DOMINIUM (Przejscie Podziemne Centralny Pawilon 7 i czyli nie tu co ostatnio tylko w przejściu (każdy powinien znaleźć) Zapraszam Wszystkich PS - jak ktoś ma to niech weźmie legitymacje studencką (marcel licze na Ciebie xD ) ponieważ zawsze są promocje dla studentów Edytowane 22 Listopada 2009 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Z kartą ISIC też są zniżki. Jak będe miał czas to moze też sie przejade do wawy, ale wtedy stawiacie BRO + pizze. Ale chwilowo ide spać, imprezy w niedziele są złe jak idzie sie na rano do szkoły. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 Zapraszamy zapraszamy ale wtedy stawiacie BRO + pizze Damy rade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Możliwe ze wbiję na cały weekend przetestować czy warszawianki są lepsze od poznanianek. Wyjdzie w praniu, czytaj- czy będzie kasa? czy będzie inna opcja spania niż u kumpla w akademiku?[to się kończy tygodniowym kacem...] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 tak wiec znizki ja moge zalatwic bo mam ten magiczny plastik ze znizka ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Ehh ja jeszcze nie wiem jak będę miał z jazdami bo w pon mam egzamin i muszę cisnąć do końca.. Mam nadzieje że się uda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 nic nie musisz w sobote jestes w łorsoł o godz 12,30 w centrum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi