Masiol Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 ja już na 100% potwierdzam obecność. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 (edytowane) to w miarę ok będzie jak przyjdzie 5-6 osób (byłby to chyba jeden z rekordów ) Edytowane 24 Listopada 2009 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 bedziemy pic alkohol %... zapraszamy na integracyjne piwko hodowcow.;D teraz bedzie wiecej osob ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 bedziemy pic alkohol %... JASNE !! ja gliceryne biore ze sobą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 integracyjny browarek musi byc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 26 Listopada 2009 Autor Share Napisano 26 Listopada 2009 (edytowane) w razie czego 512 333 404 - mój kom obecność obowiązkowa Jak kogoś nieznam bądz ktoś mnie to trzeba bedzie sie jakos rozpoznać Ja będę w takiej oto bluzie : http://photos01.allegroimg.pl/photos/orygi...84/68/823846894 w razie czego proszę dzwonić Edytowane 26 Listopada 2009 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 26 Listopada 2009 Share Napisano 26 Listopada 2009 oooo Jarek widze szpan... bluza PROSTO Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 26 Listopada 2009 Autor Share Napisano 26 Listopada 2009 oooo Jarek widze szpan... bluza PROSTO good2.gif tongue.gif Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 bluze widzialem xD haha ;D jutro przybywac !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 uch jak jutro przybywać masiol90 - dzięki za przybycie Było nas 3 i było bardzo pozytywnie Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Coś krótka ta relacja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 OK A wiec godzina 12.30 przychodzi sms od masiol90 że się spóźni. Ok .. czekam czekam ... przyszedł Usiedliśmy w eleganckim barze jedno bro siedzimy gadam kynek nie odbiera telefonu .... gadamy gadamy i w końcu udało się dodzwonić do naszego elitarnego kipera który to zaspanym głosem stwierdził iż miał dość dużą degustacje wczoraj i nie dotarł. Tak wiec my sobie jeszcze po bro strzeliliśmy i do domu. Na centralnym zawarliśmy nowe znajomości. I powrót do domu Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 no własnie a ja poszedłesm pod to dominium i was tam nie zastałem ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 hmm no wiec było takie coś jak telefon co do baru to tak , w dominium nie było sensu siedzieć bo siedziałem tam pół godz czekając i kobieta co 5 min sie pytała czy zamówienie może przyjąć ,do 13 byłem w dominium wiec wystarczający czas na dotarcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 potwierdzam , tak było. z drugiej strony szkoda, że tak wyszło. po to jkwiatek podał nr. tel. , żeby w razie jakichkolwiek problemów się z nim skontaktować. nie wymaga to wysiłku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi