michcup Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Nepenthes Tissue Culture @ Borneo Exotics Nepenthes Highland Nurseries @ Borneo Exotics Part 1 Nepenthes Highland Nurseries @ Borneo Exotics Part 2 Nepenthes Highland Nurseries @ Borneo Exotics Part 3 Nepenthes Highland Nurseries @ Borneo Exotics Part 4 Nepenthes Lowland Nurseries @ Borneo Exotics Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 Ech pięknie, co tu mówić. Przenosiłem co by się nie zgubił. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Wytłumaczyłby ktoś dlaczego w niektórych tych filmikach palą te dzbaneczniki ? Ja nie bardzo to zrozumiałem... Filmiki super polecam każdemu kto choć trochę interesuje się owadożerami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 No filmiki fajne a co do tych palonych dzbankow to moze miejsca nie mieli. chociaz mi nawet capensisa zal Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlachaSk8 Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Widzę, że nie tylko mi się zrobiło ich żal . Twarog mam tak sano jak Ty odnośnie capensisów xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Jest krótka notka o jakiejś licencji - nie mieli pozwolenia na tą partię dzbanków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@ti Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Filmiki super. Skończyła im się jakaś licencja na te dzbanki i dlatego palą z tego co zrozumiałem. A nie mogliby tego rozdać ilu ludzi by szczęśliwych było. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Nie, oni na początku rozwoju firmy musieli kupić dzbanki od innej firmy hodującej i sprzedającej określone gatunki (klony). Nie mieli własnego laboratorium więc kupili określone rośliny do TC. W każdym razie po jakimś czasie wydający licencję stwierdził, że te klony nie mogą być dłużej wykorzystywane (nie jest powiedziane dlaczego) i kazali je zniszczyć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi