Marrom Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 TUTAJ foto poradnik dotyczący rozmnażania tłustosza z liści. Ten rożni się od innych ponieważ sugeruje użycie np. czystego perlitu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Można w samej wodzie jak się uprzeć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 w samej wodzie nawet czasami lepiej niż w podłożu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 sama woda daje mizerne efekty, ale da sie tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 ja używałem w jednym przypadku mchu a za 2 razem waty ... oba sposoby były skuteczne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 z tłustoszami to chyba nie ma ogólnie problemu ja latem rzucałem po prostu na zywy mech i samo sie mnozylo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlachaSk8 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Dokładnie .Jak zaczynałem z tłustoszami i mój pierwszy tłustosz został zmasakrowany to myślałem że efekty z liściem tłustosza jest jak np. u muchołówki , dlatego gdy zobaczyłem, że to była jego ostatnia nadzieja to położyłem liście na mokry torf na południowo-wschodni parapet i uzyskałem 6 xD... Moja radość była wielka ;D! P.S. Czy tym sposobem można rozmnożyć tylko tłustosze meksykańskie czy zimnolubne też? takie jk np. P.vulgaris? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATRIX Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Vulgarisa tak niestety nie rozmnożysz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi