mati43 Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Mam pytanie, czy są jeszcze jakieś inne rodzaje poza takimi jak rosiczki,dzbanki,muchołówki,pływacze,rosolisniki,cefale,helki ? Są może takie których nie ma w ogóle na rynku, których sie nie hoduje ? Edytowane 1 Grudnia 2009 przez mati43 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlachaSk8 Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 No są jeszcze Roridule, Byblisy, Genlisea, Darlingtonie z tego co wymieniłeś ... No i jeszcze nie wspomniałeś o Kapturnicach ^^... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Mam pytanie, czy są jeszcze jakieś gatunki poza takimi jak rosiczki,dzbanki,muchołówki,pływacze,rosolisniki,cefale,helki ? Są może takie których nie ma w ogóle na rynku, których sie nie hoduje ? całkowicie nie zrozumiałe pytanie przynajmniej dla mnie rosiczki,dzbanki,muchołówki,pływacze,cefale,helki to rośliny których nie ma na rynku?? rozumiem że są gatunki/odmiany wyżej wymienionych grup ale nie każda roślina jest trudno dostępna po za tym google jeszcze nikogo nie pogryzły tak że proponuje poszukać a na pewno znajdziesz informacje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2009 michup,wyszła moja nie wiedzia Przepraszam, chodziło mi o rodzaje roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 nie no bez przesady przecież nie ma za co mnie przepraszać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 jeszcze jest triphyophyllum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi