maklerw Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Nie wiem czy się przyjmie ale może ja wstawiam 2 dziś zasłyszane z mojej branży (jeśli niecenzuralne nie mogą być prosze zedytować): 1. Jaki jest najmniejszy polak ?? - Drogowiec bo jak spadnie 5cm śniegu to ich nie widać. 2. Czym różni się wibrator od prezesa firmy transportowje ?? - Ten pierwszy nie będzie nigdy prawdziwym [beeep]em. i jeden z życia żonatego 3. Jak najlepiej zapamiętać date urodzin żony ?? - Raz o nich zapomnieć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 W pewnym kościele ktoś podkradał księdzu mąkę. Ksiądz podejrzewał organistę. Stwierdził, iż dowie się wszystkiego od niego podczas spowiedzi. Gdy przyszedł czas spowiedzi ksiądz pyta się organisty: -Czy nie wiesz może kto mi kradnie mąkę ? -Czy może ksiądz powtórzyć ? -Nie wiesz może nic o kradzieży mąki ? -Nic nie słyszę proszę księdza. -Zamieńmy się miejscami - Zaproponował ksiądz aby sprawdzić czy rzeczywiście nic nie słychać. -Organista pyta się księdza : A czy nie wie ksiądz kto zaleca się do mojej żony ? Na to ksiądz - Rzeczywiście nic nie słychać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloma Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Policjant zatrzymuje studenta, legitymuje go, otwiera dowód i czyta: - Widzę, że nie pracujemy. - Nie pracujemy - potwierdza student. - Opieprzamy się... - mówi dalej policjant. - Ano, opieprzamy się - potwierdza student. - O! Studiujemy... - rzecze policjant. - Nie, tylko ja studiuję - odpowiada student. Wchodzi Jasiu do pokoju i widzi jak ojciec posuwa od tyłu mamę.. Ojciec: - Czego chcesz czego chcesz!!!? Mama: - dziewczynkę, dziewczynkę Jasiu speszony wychodzi. Po 5 minutach wchodzi ojciec do niego do pokoju, a Jasiu podniecony podbiega wypina się ściąga spodnie i mówi: - Tato, a ja chce klocki Lego Panie grają w golfa. Jedna z nich tak nieszczęśliwe uderzyła kijem w piłeczkę że trafiła jakiegoś mężczyznę. Facet wsadził ręce w krocze, zgiął się w pół i jęczy. Sprawczyni podchodzi do niego: -Przepraszam, to było niechcący. Facet dalej jęczy. -Jestem masażystką, może mogłabym pomóc. Facet jęczy. Kobieta rozpina mu rozporek, wkłada rękę i masuje. Po minucie pyta: -I jak? -Bardzo przyjemnie ale kciuk nadal boli. Jasiu pyta tatę jaka jest różnica między praktycznie, a teoretycznie. Tata mówi: - Idź zapytaj siostrę, czy się puści za 1mln złotych. Jasiu poszedł się zapytać, siostra powiedziała, że tak. - Teraz idź zapytaj o to samo mamę. Mama też potwierdziła. Jasiu wraca do taty i pyta, po co to wszystko. Tata na to: - Widzisz synku, teoretycznie mamy 2 mln, a praktycznie dwie k**wy w domu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 21 Grudnia 2009 Share Napisano 21 Grudnia 2009 kawał bez sensu( jak powstała Pszczyna -Łowcy.B ) Dawno dawno temu na terenie dzisiejszych Goczałkowic żyły sobie dwa smoki. Jeden z nich ciągle mowił : -Pszczyna, Pszczyna, Pszczyna, Pszczyna I tak powstała Pszczyna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eutr Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Dwie pchły wybrały się na wakacje zagranicę, spotykają się na miejscu, jedna jest uśmiechnięta a druga zmarznięta cała się trzęsie z zimna, - Co sie stało? czemu jesteś taka zmarznięta? - Całą drogę jechałam na wąsie motocyklisty i mnie przewiało. - No widzisz a ja to robię tak że na lotnisku czekam na stewardessę, jak jakąś znajdę to na nią wskakuję, wchodzę jej pod majteczki i tam jest ciepłe futerko, w tym futerku sobie prześpię całą drogę i wychodzę na miejscu. Minęły wakacje obie wróciły do kraju, spotykają się a ta znowu sie trzęsie przemarznięta. - Co sie stało? czemu jesteś zmarznięta? zrobiłaś tak jak ci mówiłam? - Tak! na lotnisku upatrzyłam stewardessę, wskoczyłam jej pod majteczki, ułożyłam się w jej futerku i zasnęłam, a jak się obudziłam to znowu byłam na wąsie motocyklisty! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi