Diron Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2009 ale jakie zdjęcie muszę dodać (jakiej części rośliny ) abyś mógł bardziej określić gatunek . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 no teraz juz wszystko widac to ventrata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diron Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2009 A do jakiej wielkości mogą urosnąć tu dzbanki ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 ja najwieksze mialem niecale 20cm ale zapewne moga byc wieksze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diron Napisano 31 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2009 a czytałem o tym że aby mógł wytworzyć dzbanki potrzebne są spadki temperatur w nocy . Jakie one mają być (ile stopni) i napiszcie jak to u was wygląda . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 W przypadku twojego dzbanecznika spadki temperatury sa zbedne. jest on na tyle latwy w hodowli ze wystarczy jak zapewnisz mu swiatlo i wilgotnosc (choc czasami i to nie jest konieczne ). Jezeli chodzi o nocne spadki temp to potrzebuja ich tylko dzbaneczniki gorskie, a nizinne powinny miec stala temperature. Ja mam 2 terra dla dzbanecznikow gorskich i nizinnych. w pierwszym temp w dzien wynosi stopni ok 25 a w nocy spada do ok 15, w drugim jest stala temperatura i wynosi 22-25 stopni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi