Kosa1984 Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 (edytowane) Darz bór! Spodobał mi się tłustosz, oferowany przez jeden ze sklepów internetowych. Na stronie (do której link zamieszczam niżej) gatunki tłustoszy figurują bez nazw. Są jedynie oznaczone jako "tłustosz - 1", "tłustosz - 2" itd. Milcząco zakładam, że nazwa gatunkowa mojego obiektu pożądania nie brzmi "tłustosz - 4", a chciałbym wiedzieć co zamierzam kupić (choćby po to, żeby wiedzieć jakie zapewnić mu warunki), więc byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś z Was doprecyzował. To chyba jeden z popularniejszych tłustoszy, ale jeśli chodzi o te rośliny to mam tylko `Tiny` oraz słabe rozeznanie. Link: http://wild-nature.eu/?101,tlustosz-4 . Ewentualnie, gdyby ktoś miał taką roślinkę i chciał ją sprzedać to proszę o kontakt. Edytowane 5 Stycznia 2010 przez Kosa1984 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 To esseriana. bede mial go na sprzedaz badz wymiane na wiosne jak sie nieco ociepli, napisalem na gg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 potwierdzam esseriana ps nie opłaca ci się tam kupować bo 20 zł za ten gat to droche dużo lepiej od kogoś z forum kup Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlachaSk8 Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Wiadomo, że zawsze się opłaca bardziej z forum kupować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi