Gawien Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Ventracie takie spadki nie przeszkadzają A może kiedyś kupisz jakiś górski dzbanecznik i będzie nawet wskazane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
key68 Napisano 18 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2010 Co do górali to słuszna sugestia. Z tego co przeczytałem to by chyba pasowało /problem ze spadkami temperatury zaczoł by się pewnie latem/. Pytanie od nieuświadomionego: czy keramzyt może stanowić podłoże do wzrostu mchu torfowca?? Czy lepsze jest jakieś inne podłoże?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
key68 Napisano 18 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2010 Te moje obecne dzbaneczniki zo żeczywiście troszkę lipa huh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
key68 Napisano 18 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2010 Staram się i pieszczę, a one jakoś niespecjalnie mnie lubią hihi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
key68 Napisano 18 Lipca 2010 Autor Share Napisano 18 Lipca 2010 Witam wszystkich!!! Tak wygląda moje dawne akwarium dla pielęgnic, a obecnie mieszkanko dla moich dzbaneczków. Mam nadzieję, że komuś się spodoba. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
key68 Napisano 18 Lipca 2010 Autor Share Napisano 18 Lipca 2010 No może jeszcze dwie foteczki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
key68 Napisano 18 Lipca 2010 Autor Share Napisano 18 Lipca 2010 A oto moje małe dzieło własnego pomysłu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
key68 Napisano 18 Lipca 2010 Autor Share Napisano 18 Lipca 2010 Oto efekt końcowy, czyli działanie zgodne z przeznaczeniem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Mgiełka zawsze fajnei wygląda Masz tam również wiatraka wewnątrz ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
key68 Napisano 19 Lipca 2010 Autor Share Napisano 19 Lipca 2010 Owszem, wiatraczek również jest. Podczas robienia fotek był odłączony, bo gdy pracuje to robi się 0 widoczności. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi