bartek1234 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Ostatnio zauważyłem pająki w torfie wielkości 1mm. nie wiem czy są szkodłiwe dla roslin.spotkaliście sie już z takim czymś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Prawdopodobnie to roztocza. Ciężko określić czy akurat te są szkodliwe ale proponuje podlać środkiem Karate, Talasar itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlachaSk8 Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 Ja takie coś miałem w D.prolifera i podejrzewam ze od tego mi padła :/... lepiej czymś potraktuj. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumas Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 roztocza to na pewno nie są, bo ich gołym okiem nie widać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 18 Stycznia 2010 Share Napisano 18 Stycznia 2010 Szumas, jesteś w błędzie Są gatunki na tyle duże że je widać Podlać Karate i powinno pomóc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi