Piotrek877 Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Nie było mnie tydzień kiedy wruciłem była już taka czy ona przemarzła czy zimuje bo trzymałem ją w temperaturze 0-15 stopni ale jakj mnie nie było mogła byc w minusowej temperaturze najwęcej to minus 5 ale mniej czy przemarzła? Da sie ją uratowaqć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Teraz i tak z nia nic nie zrobisz. Na pewno przemarzła, jednak jeśli bulwa wytrzymała odbije z niej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek877 Napisano 23 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2010 Czyli w jakiej temperaturze teraz ja najlepiej trzymać ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Zostaw ją w tej, jakiej była - absolutnie nie dawaj jej w ciepłe miejsce. Powinieneś tylko ją zabezpieczyć jakoś przed minusowymi temperaturami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek877 Napisano 24 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2010 Własinie ją przeniosłem do ciepłego. Co się stanie? Ale jak mam ja zabezpieczyć?? Co mam robic żeby przeżyła???? Pomocy prosze???? :cray2: :cray2: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 24 Stycznia 2010 Share Napisano 24 Stycznia 2010 Czemu robisz odwrotnie niż Ci radzą? Miałeś ją zostawić.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek877 Napisano 25 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2010 No tak ale najpierw ją przeniosłem do ciepłego i dopiero napisalem jusz jest w tym ciepłym 2 dni!! A nie wiem jak mam zabezpieczyc przed tymi mrozami! POmocy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Wstaw ją do chłodu (temp. 0-10stopni) i lekko podlej bo mam wrażenie że przy okazji jest podsuszona. Czy przeżyje okaże się. Nic innego nie da się zrobić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Skoro już poszła do tego ciepłego to był bym za tym, żeby ją tam zostawić - przydało by się ją doświetlać. Takie skoki temperatury z własnego doświadczenia kiepsko na roślinie się odbiją. Swoją drogą na zdjęciu wygląda to kiepsko, niestety prawdopodobnie roślina padła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi