madziaxyz Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Po 3 latach znowu mam możliwość hodowli roślin owadożernych, jeśli ktoś ma jakiś roślinki lub nasionka na zbyciu to proszę o kontakt, chętnie przyjmę, będę wdzięczna za cokolwiek odbiór osobisty na trasie Jarocin-Wrocław, lub wysyłka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Jeśli chcesz to ja mam swoją kolekcję na sprzedaż. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madziaxyz Napisano 31 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2010 Dziękuje, na razie spróbuję wyhodować coś z nasionek bardzo ładna kolekcja dlaczego chcesz się jej pozbyć ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Hmm brak czasu Choć zostawiam z 5 najciekawszych roślinek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Z tego co wiem na auto zbierasz;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Ale i brak czasu Jak bys zobaczyl helki te od Ciebie to ubił byś mnie chyba za nie kilka już wącha piach hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 No super;P a to były niezłe odmiany:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 4 Lutego 2010 Share Napisano 4 Lutego 2010 napisz do mnie PW, dostaniesz nasionka btw, ja moją kolekcje mocno okroiłem, zostałem przy 20 roślinach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi