Michał Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Witam. Mam mały problem ponieważ w doniczce z u.livida wyrosł mi jakiś inny pływacz tylko nie wiem jaki. n zdj widać listki(to te podłużne) i kwiatostany. zdj kwiatów nie mam ponieważ od razu pojawiają się torebki nasienne i po 2-3 tyg wysypuj się nasionka. http://picasaweb.google.pl/michal.smyk38/PYwacze# Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Jakbyś dał fotkę... Bo: Ups... Tu nie ma nic do oglądania. Albo nie masz dostępu do zdjęć, albo pod tym adresem internetowym po prostu nie ma żadnych zdjęć. Skontaktuj się bezpośrednio z właścicielem albumu, aby uzyskać dostęp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 ja bez fotki stawiam na u.subulata daj zdjęcie a zobaczymy czy się potwierdzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Ten temat jest z lutego i zdj były widoczne ale parę dni temu usunąłem album ze zdjęciami i dlatego teraz ich nie ma. Pływacz został zidentyfikowany na drugim forum i jest to u.subulata Temat można zamknąć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Więc zamykamy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi