janoz52 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Jakiś niecały rok temu kupiłem sobie tłustosza. Od tamtej pory praktycznie nie urósł, wiem że troche późno się obudziłem, ale chciałbym go wyprowadzić na prostą. Nie był podlewany destylką, więc na torfie wyszły wykwity, wiadomo, trzeba będzie przesadzić. Tłustosz trzymany na południowym oknie w torfie 3,5-4,5 pH Fotki w załącznikach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 nic mu nie będzie to po prostu zimowe liście jak się zrobi cieplej zacznie normalnie wyglądać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoz52 Napisano 27 Lutego 2010 Autor Share Napisano 27 Lutego 2010 Ok, to fajnie. Jak będę robił mu podłoże to wymieszać tort ze zwykłym żwirem i drobnym keramzytem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 ja bym dał sam żwir w proporcjach 1:1 z torfem zwykły też się nada ale lepszy byłby np bazaltowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlachaSk8 Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Tłustoszom meksykańskim na wzrost dobrze robi jak się mało podlewa(sprawdzone u mnie na 'weser' i 'tina') Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi