Marrom Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/scotlan...ast/8547336.stm Piękna rzecz! Ja tez tak chcę ! Ciekaw jestem czy był by ktoś chętny do załatwiania swoich potrzeb do ... muchołówki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Przesada według mnie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Niezłe do muchołówki też można lać tyko trzeba uważać żeby włosków nie podrażnić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 To się nazywa zalać rurke;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Niech jeszcze zrobią muszlę klozetową w kształcie dzbanka N. jamban... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Człowiek napisał: Niech jeszcze zrobią muszlę klozetową w kształcie dzbanka N. jamban... w koncu takie jego przeznaczenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel033 Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Ale jajca, w domu by się takie kapturniki przydały Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Fajne fajne ale ciekawe ktoś sobie siedzi na muchołówce załatwia się i nagle podrażnił jej włoski ciekawe co by było Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi