Szumas Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 jak się pojawią nowe to zamieszczę fote, roślina ma metkę z firmy Floramedia i symbol DERKU009 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumas Napisano 20 Maja 2010 Autor Share Napisano 20 Maja 2010 straszyliście że nie bedzie dzbanków przez rok a tym czasem już mam 1 nowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 No masz ale o ile sie nie myle to jest dzbanek nowej rosliny, a to sie nie liczy jezeli nowa roslina wyrosnie nawet w warunkach parapetowych (zwłaszcza u tak łatwego dzbanka) to zawsze bedzie ona miala dzbanki. Chodzilo tu o to ze dzbanki nie pojawia sie predko na pozostalych starszych stozkach. Ale gratuluje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumas Napisano 21 Maja 2010 Autor Share Napisano 21 Maja 2010 no fakt, nawet się nie przyglądałem skąd to wyrasta ale jestem dobrej mysli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi