Marrom Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 No i stało się. czyba idzie wiosna bo zakwitła mi Roridula gorgonias. Roślina jest najprawdopodobniej dwuletnia, jakieś 20cm wysokości. Nie mam Pameridea więc nie wiem czy uda mi się ją zapylić ręcznie. Kwiat dzisiaj otworzył się drugi raz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 w jakich warunkach rośnie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 w jakich warunkach rośnie?? Obecnie pod świetlówkami poza terrarium. Latem na południowym parapecie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 No to tylko gratulować. Okaz śliczny! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Piękny okaz i fajne zdjęcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlachaSk8 Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 SUPER ! Marron-jak uzyskasz nasiona to się pisze na kilka ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi