Sloma Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Tylko jak ma w szkle wywiarcić otwór? Kiedyś widziałem specjalne maszyny do wiercenia w szkle ale to byl koszt 2 000 zł(najtańsze). A szyby są już sklejone? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Póki nie zrobie nowego tera to dzbanki takie male a jak podrosna to dam do nowego duzego tera. A tak to cefale, helki, rosiczki niektore np, adelae, priolifiera. I mam zamiar kupic byblis. I sie jeszcze zobaczy. A z dzbankow gatunki to narazie x hokeriana, x gentle i ventrate. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 po bokach nei ma szyb tylko folia sylikon i farba. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Słoma kaj Ty tam widzisz szyby..? Bierz wiertare i jazda ;-) Nie wiem jak duże masz te dzbanki ale szybko raczej wyrosną ventrate spokojnie daj na okno z keramzytem, mi się Twe terra widzi z rosiczkami co wymagają wiekszej wilg. tak jak pisałeś i z tłustoszami, ktoś miał taką kompozycję Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Zobaczymy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Już wysypane keramzytem i zalany spod wodą. Poszlo 5l keramzytu . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloma Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie ma szyb? To niedługo będzie pleśń Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Szyby: z Przodu czy w środku?? Z przodu sa a w srodku cala gora jest szybamii na to folia, nic temu nie powinno byc Jak na necie pisze kilka warst farby na tera z drewna wystarczy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Oświetlenie założone Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 to zrób teraz pomiary temperatury Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 10 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2010 W tera jest mniej wiecej jak teraz patrzylem 20 stopni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi