Sloma Napisano 5 Kwietnia 2010 Share Napisano 5 Kwietnia 2010 Zapomniałem dodać że jest ona bardzo droga oraz jest wlewana w duże wiadra. Tu masz link do allegro: http://www.allegro.pl/listing/search.php?s...a+w+p%C5%82ynie Popytaj w budowlanym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2010 aha. a nie ma inne sposobu zeby na ta folie jeszcze cos dac?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 5 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2010 M`am jeszcze pytanie co do oswietlenia czy na pocztek moga byc 2 zwykle biale swietlowki?? 2x18W? czy musza byc jakies lepsze? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloma Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Proponuję dać od razu lepsze. Oczywiście jak nie masz kasy to daj białe no ale... Co do oświetlenia to radze jakoś przerobić szafke by świetlówki były poza terra(jak będą w terra to będą mocno podnosić temperaturę). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 a jak zamontuje swietlowki i pod nimi zamontuja na cala dlugosc tera szybe?? tak ze swietlowki beda na ta szyba?? tylko wtedy sie gdzies o 7 cm tera obnizy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloma Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 A gdyby od góry wyciąć, zamocować tamświetlówki i obudować. Do tego wstawić wentylator żeby się niegrzało. Będzie estetycznie i funkcjonalnie. No chyba że na tą szafkę chcesz położyć coś innego, wtedy nie ma o czym gadac. . :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 No wlasnie na tej szafce stoi tez akwarium. To nie wiem jak je wkoncu zamontowac?? bo chce zaraz to zrobic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 nie ma się co przejmować ja mam świetlówki w środku terra i jest ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 nie wiem czy posiadasz wiertła koronowe (http://img.bazarek.pl/107995/9048/585313/14026961014ae6ea0bcb11d.JPG) ale ja bym wywiercił wiertarką właśnie takie kółko i dał tam wentylator od PC :-) lub nawet 2 jeden wydmu[beeep]e drugi wdmu[beeep]e powietrze :-) Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 aha no to nie wiem chyba normalnie do tera wloze. ehh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 ja bym śmiało włożył ale zastosował wentylatory Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 No wlasnie a jak dam normalnie do tera i tam jakis wentylatorek( wiatraczek)? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 nie do terra tylko tak "pomiędzy" w drewnie wywierć odpowiednią średnicą kółko i wciśnij wiatraczek lub 2 tak jak pisałem powyżej, będziesz miał cyrkulacje powietrza :-) o podłączeniu wiatraczka do ładowarki do tel znajdziesz na forum Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 no wiem ale mi choodzi ze swietlowki do tera normalnie wloze a nie poza tera.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 no chyba tylko takie "wyjście" Ci pozostało skoro nad terra masz akwa :-). A co takiego ciekawego zamierzasz tam trzymać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi