luczek95 Napisano 21 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) jest ok kapturek troszeczkę podrósł... Co o tym myślicie? A tutaj taki bajer to chyba korzonek? PS mam w zamiarze sobie kupić rosiczkę oraz dzbanka ;p Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez luczek95 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Kozacka już jest. Kupuj, kupuj żeby kolekcje nieco zwiększyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2010 W doniczce z moim kapturkiem pojawił się taki biały nalot... Wygląda jakby "glucik" Czy to glony? albo jakiś mech? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Glony to ten zielony glucik, a białe to pleśń. Radze przesadzić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 30 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2010 to nie zaszkodzi rośłinie? jest teraz w fazie aktywnego wzrostu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Możesz ewentualnie usunąć wierzchnią warstwę torfu, wsypać świeżego i spryskać środkiem na pleśń, w razie gdyby coś na roślinie zostało. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość felix357 Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 nie nie nie,nie spryskiwać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IamReckless Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 ja też uważam aby nie spryskiwać, ponieważ nie wszystkie kapturnice to wytrzymują. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 (edytowane) słucham????? o czym Wy mówicie? jak nie spryskiwać? jak przesadzisz nic się jej nie stanie, jak spryskasz, również. chyba, że zalejesz ją kwasem solnym iam- jak to nie wszystkie wytrzymują? podaj mi te gatunki, które nie wytrzymują spryskiwania środkiem grzybobójczym ( strasznie śmieszne jest to, co mówisz :/ ) Edytowane 8 Czerwca 2010 przez masiol90 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2010 jest ok popatrzcie jak wygląda obecnie, wybarwia się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 hahaha to się uśmiałem jak coś co ma pomóc może zaszkodzić nie wiem gdzie przeczytałeś takie bzdury Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi