Marrom Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Kilka fotek ze szklarni Davida (plantaebohemica) Tez tak chcę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 przepiękne te kapturniczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomislav1ster Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Imponujące dzbanki. A reszta również świetna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekL. Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 A gdzie rosice? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 aż mi się chce płakać :** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Jaka dżungla. Przepiekne, też takie chce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tough Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Jakby połączyć hodowle wszystkich "dużych" hodowców z Polski nie wiem czy by tyle było xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Łał, coś niesamowitego. Ale to chyba nie wszystko? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo57 Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 brak słów bomba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) WOW ale rośliniaków A owadów to u niego nie ma <hahaha> Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez luczek95 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ertert Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam wszystkich ładnie to wygląda, ale ciekawe ile kosztuje utrzymanie miesięczne tylu roślin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 ciekawe jak radzi sobie z odpowiednimi temperaturami dla górali Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Osobiście nie byłem ale szklarnia(jakaś część?) jest wkopana w ziemię co powoduje, że temperatury mogą być niższe. Z tego co wiem górale mają się nieźle. Ale chyba niektóre z nich dzbankują tylko wiosną i jesienią (bardziej przyjazny zakres temperatur w tym okresie). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Osobiście nie byłem ale szklarnia(jakaś część?) jest wkopana w ziemię co powoduje, że temperatury mogą być niższe. Z tego co wiem górale mają się nieźle. Ale chyba niektóre z nich dzbankują tylko wiosną i jesienią (bardziej przyjazny zakres temperatur w tym okresie). jakby ktoś miał zdjęcia tej części to chętnie zobaczę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Paulo chyba pisał o tym "niskim położeniu szklarni". Może powie coś więcej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi