Marrom Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Znamy już termin warszawskiej wystawy roślin owadożernych. Odbędzie się ona w dniach 22-23 maja 2010 w Ogrodzie Botanicznym Uniwersytetu Warszawskiego. Informacja ze strony ogrodu botanicznego: http://www.ogrod.uw.edu.pl/aktualnosci/kalendarium.htm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Ja odświeżę temat i prosiłbym o wpisywanie się osób które zaszczycą nas swoją obecnością oraz osoby chętne do pomocy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Będę w sobotę od ok. 11:30 do końca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Chyba mam wtedy ustne...:/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 ja jestem również, pewnie od początku. na czym polegałaby pomoc? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Chyba mam wtedy ustne...:/ Sativ masz mature w sobote i w niedzielę. Ja mam 21 i 25. Ale mimo to będę! Na 98%. Od rana. Jeśli trzeba w czymś pomóc, to oczywiście mogę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Nie wiem kiedy mam dokładnie, jest jeszcze duuzo czasu do tego Dowiem sie 5ego i zobacze czy napisze prezentacje na PL wcześniej, jak tak to są szanse ze wbije, ale waatpie :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Pomoc na ustawianiu roślin, pryskaniu itd:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 ja oczywiscie moge pomagac przez 2 dni jak rok temu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 ja będe pewnie wiedział 21 czy będe ale jak będe to pewnie część z was i tak mnie pozna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 3 Maja 2010 Share Napisano 3 Maja 2010 Po czerwonych adkach;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Czy jakiś Warszawiak może mi po krótce opisać jakim busem, tramwajem dojadę z dworca PKP(chyba na centralnym wysiadam..), do Ogrodu botanicznego, gdzie jest wystawa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Możemy się ustawić to razem pojedziemy tam. Zgarnę Cię spod centralnego i nabijemy. Pasuje? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Możemy się ustawić to razem pojedziemy tam. Zgarnę Cię spod centralnego i nabijemy. Pasuje? Byłoby zaje.. Jeszcze się zgadamy co do godz. Jeśli kursują interregio to byłbym o 9, jeśli nie, to o 8;30. Ale to już jak Tobie będzie pasować, ja mogę pozwiedzać i poczekać gdzie tam będziesz chciał. Odezwę się za tydzień. Dzięki! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 ja przybędę na pewno w sobotę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi