paulo09 Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 No ja bede tylko w sobote;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 do której będzie trwała wystawa? wychodzę z propozycją zakończenia tego dnia jakimś spotkaniem w pubie tudzież innym tego typu miejscu. znaleźliby się chętni? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Zależnie od pociągu, ale bardzo chętnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Czy jakiś Warszawiak może mi po krótce opisać jakim busem, tramwajem dojadę z dworca PKP(chyba na centralnym wysiadam..), do Ogrodu botanicznego, gdzie jest wystawa. Ogród jest przy Łazienkach, lekko nad Aleją Armii Ludowej. Szklarnie są totalnie w głębi ogrodu. Możliwości dojazdu jest multum http://warszawa.jakdojade.pl/ - wpisz sobie ,no nie wiem, przyst. DW. CENTRALNY, i Plac na Rozdrożu, albo Łazienki Królewskie. Przystanków pod sam ogród nie ma, ale nie będzie daleko. Ja bym podjechał metrem z Centralnego , góra kilka minut marszu do metra potemna M. Politechnika (jakieś 6 min) się przeszedł do Rozdroże cafe Aleją Armii Ludowej, mijając po prawej wielką niebieską Rivierę i potem skręcił w prawo ( 2 ulice dalej). Taki wariant proponuje pewnie z sentymentu nie z rozsądku - "jakdojadę" pokaże Ci lepiej:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorelei Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Ogród jest przy Łazienkach, lekko nad Aleją Armii Ludowej. Szklarnie są totalnie w głębi ogrodu. Możliwości dojazdu jest multum http://warszawa.jakdojade.pl/ - wpisz sobie ,no nie wiem, przyst. DW. CENTRALNY, i Plac na Rozdrożu, albo Łazienki Królewskie. Przystanków pod sam ogród nie ma, ale nie będzie daleko. Ja bym podjechał metrem z Centralnego , góra kilka minut marszu do metra potemna M. Politechnika (jakieś 6 min) się przeszedł do Rozdroże cafe Aleją Armii Ludowej, mijając po prawej wielką niebieską Rivierę i potem skręcił w prawo ( 2 ulice dalej). Taki wariant proponuje pewnie z sentymentu nie z rozsądku - "jakdojadę" pokaże Ci lepiej:-) Ewentualnie, jeśli ktoś się boi za bardzo kluczyć, to można wsiąść na centralnym w 131 albo na przystanku centrum w 422, wysiąść na przystanku Spacerowa i stojąc tyłem do niego przejść przez pasy na drugą stronę, gdzie się wpada na kolejny przystanek i tam już można wsiąść w jakikolwiek autobus - autobusy które tamtędy jeżdżą przejeżdżają przez całą długość Łazienek, więc można wysiąść zarówno na przystanku Łazienki Królewskie, jak i na pl. na Rozdrożu;) Jeszcze od strony Starego Miasta w kierunku Wilanów jedzie 180, też przejeżdża obok Łazienek i potem skręca w Spacerową. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Osoby chetne do pomocy proszone sa o stawienie sie o 7 rano w ogrodzie botanicznym moze jakims cudem bede. Dawid przyjezdza juz w piatek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 18 Maja 2010 Autor Share Napisano 18 Maja 2010 Mapka dojazdu do ogrodu botanicznego: http://www.ogrod.uw.edu.pl/ogrod/dojazd.htm Swoją drogą zastanawiam się czy wszyscy będą mieli szansę dojechać -> powodzie. David dotrze? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Sam sie nad tym zastanawiam pomijając strajki kolejarzy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 zapraszam na priv kto sie pojawic chce kynek bedzie w sobote okolo 10 i wstepnie piwo pzdrr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 (edytowane) Będzie ktoś z Podlaskiego ?? Pamietam na wystawie ostatnio byłem jeszcze jak był Łukasz razem z Davidem spoko było lecz raczej mi się nie uda wpaść zbyt daleko chyba że ktoś mnie weźmie razm ze sobą. Edytowane 21 Maja 2010 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Ja będę na 100%. Od 9, bo mam 3.5h godziny pociągiem do wawy. :/ Także do zobaczenia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Może ktoś z was orientuje się czego można spodziewać się na wystawie? Oczywiście na myśli mam roślinki na sprzedaż Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 Licze na udaną fotorelacje u jakiegoś uzytkownika Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 jak widać ja nie dotarłem, ale mam nadzieje ze ktos (hddk) zamiesci pare ladnych zdjec Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kynek_vava Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 ja tez nie dotre...;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi