Masiol Napisano 22 Maja 2010 Share Napisano 22 Maja 2010 hddk musi najpierw dotrzeć do domu . ale robił fotki tak więc fotorelacja będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Tegoroczna wystawa była raczej skromniejsza niż poprzednia, niemniej możliwość spotkania się, pogadania i wspólnego wypicia browarka rekompensuje wszelki niedosyt Jak zwykle na jakość fotek rzutują specyficzne warunki oświetleniowe panujące w szklarniach. Dodatkowo starcza skleroza spowodowała, że nie zabrałem ze sobą filtra polaryzacyjnego, dlatego na fotkach robionych przez szybę widać odblaski W galerii są fotki roślin wystawowych, parę zdjęć stoisk Davida i Salonu Orchidei i fotki tłustoszy z Ogrodu UW. Link: http://www.rosliny-owadozerne.pl/galeria/t...ls.php?album=61 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Dla niektorych jedyna szansa zobaczyc co bylo to twoje fotki wiec tak nie narzekaj . Było coś ciekawego z dzbanków do kupienia ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śmiechu Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Nawóz dla roślin owadożernych, czy ja dobrze widze ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 http://www.orchideasalon.pl/index.php?page...t&Itemid=17 Ano taki wynalazek, ja bym nie ryzykował. Z dzbanków ciekawszych: platychila aristo jamban dubia Ventricosa z Salonu orchidei po 150zł. (czyli też chyba jakiś rarytas) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 ELeganckie foty hddk . Też bym chciał jechać na taką wystawe. Ale troche daleko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Dla mnie konkretne sibuyanensisy za 30 zł wymiatały- piękne były Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 To ja zabrałem dużą mirandę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi