rosiczka Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Dołączyłam co ładniejsze roślinki za niedługo ciąg dalszy nastąpi :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Przepiękna Madagascariensis :) - świetne rośłinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehderi Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Słabo wybarwione ale ładne i wyglądaja na zdrowe . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Na zdjęciu tego nie widać ale Madagascariensis ma kolo siebie pare malutkich sadzoneczek ktore na dniach bede musiala przesadzic :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Strasznie mi się ta rosiczka podoba... ale chyba nie ma jej teraz w ofercie Nepeni a jeśłi owych maleństw będzie sporo to mogłabyś mi odsprzedać jedną sadzonkę ? Bo niestety teraz nie mogę tej rośłinki zakupić w Nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Ja też jestem zainteresowany. Jak co to gg. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Jesli się przyjmą to czemu nie Tylko musza sie przyjąć bo raz jak próbowalam to niestety nie przezyla jedna.Moze byla jeszcze za mala.Pożyjemy zobaczymy :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Świetnie. W świetnym stanie jest ta Twoja Madagascariensis... widziałem te rosiczki na fotografiach innych forumowiczów... liśćie niemalże przylegały do łoadygi a u Ciebie ... przepięknie. Mozesz mi jeszcze zdradzić jak robiąc zdjęcie w tle jest czarne tło a nie np. część pokoju ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2006 W tle jest moja niezbyt czarna koszulka :mrgreen: a zdjecia robilam na szafce gdzie na codzien stoi terra z roslinkamiale.Skorzystalam z tego ze robilam porzadek roslinkom i pojedynczo bralam roslinki do fotografowania.Swiatlo bylo z lampy rastrowej ktora oswietla roslinki :grin: koszulka przewiesilam przez nia aby zaslaniala mi sciene. I tyle tego sekretu :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danon Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 piękna broad left :smile: reszta też niczego sobie gratulacje :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 wszystkie roślinki są super twoja madagaskarska w porównaniu do mojej to gigant :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Ładne roślinki a po ile bys sprzedawała te Madagascariensis bardzo fajne sa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Dajdzie Jej na razie spokój Dziewczyna się zdenerwuje i żadnemu z nas nie sprzeda < apropos : byłem pierwszy :) hahaah > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Na takie tematy piszzcie an PW lub na gg bo nie am co smiecic na forum. Na arzie one sa malutkie musz eje przesadzic i zobaczyc czy przezyja.Wtedy moge cos powiedziec :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$zp!3G Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Kucze Twoja Capensis Broad leaft jest tak duziaaaa... a moja tak xs...:( Czekam aż urośnie.. Do tego móchówka... regular form ma tylko duże płapki.. moja ma 5 dużych i reszte takich maluchów.. Piękne okazy.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi