moori Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 wiedziałem, że warto poczekać na to zdjęcie, jest . . . . boska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 dlatego warto przyjezdzac do nas nawet ze Slaska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 wiem, dlatego zawsze robię co mogę żeby wpaść osobiście Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 Może i warto wpaść osobiście ale jak przejeżdżałen koło nepenti to nie mogłem znaleść odpowiednio dużego miejsca na moją ciężarówke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 5 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2007 Eloo to nie miejsce na dyskusje o wyjazdach do tego jest inny temat . Oceniajcie roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 Kozacka roślinka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 6 Stycznia 2007 Share Napisano 6 Stycznia 2007 A!!!!! taką schiznadrę chcę dostać!! za każdą cene (bez przesady oczywiście) CUDO! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 Część mojego marzenia sie niedawno spełniła, kupiłem sobie wreszcie D. adelae, adelae all red i prolifere. Ostatnia część mojego marzenia to D. schizandra Twoja jest boska, przepiękna, niezwykła, oszałamiająca, cudowna, niczym z raju !!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 17 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2007 Oto kolejne foteczki Cefalek Porównanie muchołówek wyhodowanych z nasion - muchołówka która sama zapolowała i taka co jeszcz nigdy nie zakosztowala owada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 rosi wielkie dzięki za zdjęcie cefalka Gdzie go trzymasz? i jakich on jest rozmiarów? (w cm) W doniczce rośnie ci tam mała rosiczka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 To, ze jest wieksza niestety nie do konca znaczy, iz jest to efekt zlapanego pozywienia. Kazde nasiono to inny klon rosliny macierzystej, ta wieksza moze byc po prostu lepszym klonem. Patrzac prawami biologii, slabiaki nalezy usunac z populacji i rozmnazac te najlepsze, by przetrwali jak najlepsi przedstawiciele. Przy rozmnazaniu wegetatywnym powiela sie prawie 100% kodu genetycznego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 Rosi ja też dziękuje za cefala piekny:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenici Napisano 20 Stycznia 2007 Share Napisano 20 Stycznia 2007 Można prosić fotki Twojej Pink Venus? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 20 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2007 W tej chwili nie za bardzo ale na pewno niedługo umieszcze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 9 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Nowe foteczki mojej schizandry :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi