Skocz do zawartości

Skromna część mojej kolekcji :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Świetnie. W świetnym stanie jest ta Twoja Madagascariensis... widziałem te rosiczki na fotografiach innych forumowiczów... liśćie niemalże przylegały do łoadygi a u Ciebie ... przepięknie. Mozesz mi jeszcze zdradzić jak robiąc zdjęcie w tle jest czarne tło a nie np. część pokoju ? :)

Odnośnik do odpowiedzi

W tle jest moja niezbyt czarna koszulka :mrgreen: a zdjecia robilam na szafce gdzie na codzien stoi terra z roslinkamiale.Skorzystalam z tego ze robilam porzadek roslinkom i pojedynczo bralam roslinki do fotografowania.Swiatlo bylo z lampy rastrowej ktora oswietla roslinki :grin: koszulka przewiesilam przez nia aby zaslaniala mi sciene. I tyle tego sekretu :mrgreen:
Odnośnik do odpowiedzi

Kucze Twoja Capensis Broad leaft jest tak duziaaaa... a moja tak xs...:(:( Czekam aż urośnie..:) Do tego móchówka... regular form ma tylko duże płapki.. moja ma 5 dużych i reszte takich maluchów..:) Piękne okazy..:)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.