Farmer Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Witam Dzisiaj kupiłem kapturnice, lecz nie wiem jaki to gatunek. Mam nadzieje, że będziecie wiedzieli A na pewno będziecie Zdjęcia: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 Sarracenia purpurea. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josyn Napisano 25 Kwietnia 2010 Share Napisano 25 Kwietnia 2010 jesli to purpurowa czysta a nie z jakas domieszka to jest to venosa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farmer Napisano 26 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Mam jeszcze pytanie. Czy kapturnice się zrasza ? I normalnie podlewać ją poprzez podsiąkanie ? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Podlewanie przez podsiąkanie, woda cały czas w podstawce. Zraszać nie trzeba. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Ale można, efekt wizualny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi