ebenzo30 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Witajcie chciałbym kupic PPM, MS i 6-BAP tylko nie zabardzo wiem gdzie pisałem do sativa ale on mam całe zestawy i narazie nie ma żeby sprzedać osobno gdzie to kupić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandod1 Napisano 30 Kwietnia 2010 Share Napisano 30 Kwietnia 2010 Witajcie chciałbym kupic PPM, MS i 6-BAP tylko nie zabardzo wiem gdzie pisałem do sativa ale on mam całe zestawy i narazie nie ma żeby sprzedać osobno gdzie to kupić. Powiem Ci tak, PPM nie używam(!!! JUPI), 6-BAP mam dużo, tak samo pożywka MS. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebenzo30 Napisano 1 Maja 2010 Autor Share Napisano 1 Maja 2010 Ale mi chodzi o to gdzie to kupujecie, bo ja chciałbym kupić te roztwory osobno i nie wiem skąd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandod1 Napisano 7 Maja 2010 Share Napisano 7 Maja 2010 Ale mi chodzi o to gdzie to kupujecie, bo ja chciałbym kupić te roztwory osobno i nie wiem z kad Nie zrozumiałeś poprzedniego posta Nie kupisz tego w sklepie chemicznym, czy e-bayu, albo bardzo duże firmy(które robią to dla Univerków, placówek badawczych itp.), albo firmy zajmujące się in vitro, ale ciężko z tym jest. Więc, raczej od osób prywatnych, które się tym zajmują. A co mojej poprzedniej wypowiedzi, to chodziło mi o to, że mam tego na tyle dużo, że wystarczy też dla Ciebie Jak coś to pisz na PW Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi