Skocz do zawartości

co to za dzbanek ?

czarny

Rekomendowane odpowiedzi

dzisial bylem na gieldzie akwarystycznej w Łodzi i kupiłem sobie dzbanka tylko nie wiem jaka to odmiana kupilem jako alata ale to nie alata ???

post-4997-1272807995_thumb.jpg

post-4997-1272808006_thumb.jpg

post-4997-1272808017_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

w doniczce sa dwa dzbanki ten jasny to jeden i ten ciemny to drugi

prosze was o rozpoznanie ich

ps. kupilem za 38 zl dlugosc dzbanków to dlugosc od czubka palcy do nadgarstka oplacalo mi sie???

Odnośnik do odpowiedzi

Napisano (edytowane)

ta gielda znajduje sie na ul. sw teresy w Łodzi kolo alei wlókniarzy w niedziele od 9.00

byly dwie doniczki z dzbankami ale przede mna jakas facetka kupila a druga ja ale sie pytalem i ma co tydzien jakies owadozery

Edytowane przez czarny
Odnośnik do odpowiedzi

Tak ten ciemniejszy to gentle, ale ten drugi to hookeriana na pewno nie jest mi to bardziej wyglada na mirande. Wartaloby zrobic jakies zdjecia z przodu dzbanka albo z gory ale na pewno nie od spodu

Chociaz jezeli te dzbanki sa w jednej doniczce to zapewne obydwa to gentle z tym ze jeden slabo wybarwiony

Edytowane przez Twargor
Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli to jest hookeriana to ja jestem McPherson :P Znajdzcie mi chociaz jedna hookeriane ktorej dzbanek ma taki ksztalt, taka warge i do tego jeszcze rozmiary ok. 20cm nie mowiac juz o ksztalcie lisci

Dodam ze dzbanecznik bardzo ladny i wart tej ceny :)

Edytowane przez Twargor
Odnośnik do odpowiedzi

to są 2 takie same dzbanki tylko pytanie czy gentle czy miranda po dzbankach powiedział bym że gentle ale ma dość szerokie liście wyglądające na liście mirandy ale dzbanki znowu na mirandy nie wyglądają chyba że młode jakieś ale obstawiam na 98% 2 gentle

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.