Kaczka Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) Co to za tłustosz?? Z góry dzieki Edytowane 4 Maja 2010 przez Kaczka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 na moje oko to Pinguicula 'sethos' ; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Ja też myśle, że to 'sethos' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek2061 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Moja tina identycznie wygląda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 a ja nie wiedziałem że da się rozróżnić sethos od weser przynajmniej ja bym nie umiał jak dla mnie weser albo sethos bo to prawie to samo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Moje 'Tiny' po zimie wyglądają podobnie, natomiast 'Sethos' jak miał zawinięte krawędzie liści tak ma dalej Zresztą bez kwiata to bardziej gdybanie niż identyfikacja. Jak zakwitnie, to wtedy się pomyśli A 'Sethosa' (moranensis × ehlersiae) od 'Wesera' (ehlersiae × moranensis) bez dobrego zdjęcia kwiata nie odróżni się, tak jak pisze michcup. No chyba że coś się w tej materii zmieniło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi