luczek95 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Proszę o zidentyfikowanie dzbanka;) Czy kula na razie wystarczy kula zamiast terra? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 ventrata wystarczy parapet Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 4 Maja 2010 Autor Share Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) o to fajnie właśnie liczyłam na ventratę (poza tym co innego można kupić w obi Poza tym wystarczy kuweta/podstawka z keramzytem?, podlewać od góry żeby miał wilgotno wodą destylowaną ... Dużo słoneczka. Dzbanki nie są w najlepszym stanie ale to po sklepie potem prawdopodobnie wypuści nowe.To tyle co wiem Edytowane 4 Maja 2010 przez luczek95 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) Wodę lać do podstawka z keramzytem a nie od góry. Od góry to ja rozumiem że do doniczki normalnie. Edytowane 4 Maja 2010 przez wolo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) Wodę lać do podstawka z keramzytem a nie od góry. Od góry to ja rozumiem że do doniczki normalnie. Dzbaneczniki podlewa się właśnie normalnie, czyli od góry. A woda do podstawki to oddzielnie. Doniczka ma nie stać w wodzie, a keramzyt zalany do połowy, coś jak na fotce poniżej Edytowane 4 Maja 2010 przez hddk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 5 Maja 2010 Autor Share Napisano 5 Maja 2010 Da się załatwić keramzyt jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi