marcokr1 Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Chciałbym zakupić parę roślinek owadożernych w Krakowie, gdzie mozna kupic? proszę o rade i pomoc pozdrawiam Marek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloma Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Kwiaciarnie(jak zagadasz do kierownika to ci sprowadzi), jakies gieldy albo na allegro zobacz kto z Krakowa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcokr1 Napisano 5 Maja 2010 Autor Share Napisano 5 Maja 2010 Kwiaciarnie(jak zagadasz do kierownika to ci sprowadzi), jakies gieldy albo na allegro zobacz kto z Krakowa. Chodzi mi o hodowce, a poza tym chcę jechać i kupić na allegro z Krakowa nie ma nikogo kto by sprzedawał. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 zajrzyj do sklepu gady gady po za tym obi leroy merlin no i ja jak coś mam na sprzedaż czasami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Ja kupiłem muchołówke, kapturnice, dzanecznika w obi koło aqua parku . Choć nie były w rewelacyjnym stanie opłacało się teraz są bardzo piękne i duże . A z muchołówki mam teraz 10 bo tak się bulwa podzieliła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 W krakowie odemnie też można kupić, często tam bywam ale trzeba podjechać do mnie na ujastek Pozatym to zostaje ci jedynie gady-gady oraz ludzie z forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 A jakie ma pan roślinki na sprzedaż? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi