przemek2061 Napisano 7 Maja 2010 Share Napisano 7 Maja 2010 Jaki to tłustosz??Wiem że ciężko może być rozpoznać bo nie kwitnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 7 Maja 2010 Share Napisano 7 Maja 2010 bez kwiatu bedzie ciezko.. moze : Pinguicula rotundiflora x moctezumae? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 bez kwiatu bedzie ciezko.. moze : Pinguicula rotundiflora x moctezumae? Mój wesser ma bardzo podobne liście. Zastanawia mnie tylko lekkie wybarwienie końcówek liścia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Ja sie na tłutoszach nie znam ale wiem że to na pewno nie wesser może jakaś krzyżówka z moceducta (czy jakoś tak) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 można by się zastanawiać nad rotundiflora x moctezumae najbardziej prawdopodobne chyba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Jest to Pinguicula agnata x Pinguicula Gypsicola mam takiego samego też w takiej rozecie jakby zimowej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi