tomislav1ster Napisano 20 Maja 2010 Share Napisano 20 Maja 2010 Czy orientuje się ktoś w was czy jest jakiś przenośny klimatyzator na którym można ustawić temperaturę poniżej 16*C ? Ze wszystkimi z którymi się dotychczas spotkałem miały min. temp. 16*C. A mi by się przydało nawet i 10*C. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 Juz szukalem i nie ma takich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 21 Maja 2010 Share Napisano 21 Maja 2010 (edytowane) Na moim klimatyzatorze w domu da się zaznaczyć nawet mniej chyba, ale w praktyce wygląda to tak, że nie chłodzi tak, jak pisze do 13-14 najniżej zszedł. Mam taki dziwny, szeroki na pół wysoki na 1,3 metra, cholernie hałaśliwy, działa trochę jak lodówka, czyli bez wkładania kostek lodu etc. Sporadycznie używam go do chłodzenia pokoju, bo mimo niezłej wydajności, jest zawsze problem gdzie odprowadzić rurę z ciepłym powietrzem i te decybele.. potem podam jaki to. Dodam, że wydaje dźwięki identyczne z lodówką, tylko kilkukrotnie głośniejsze. Edytowane 21 Maja 2010 przez ErysFR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi