Dorian Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 Witam, mógłby mi ktoś wyjaśnić, czym różnią się te dwie rosiczki? tylko wybarwieniem? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 (edytowane) spatulata var lovellae potrafi sie wybarwic na krwisty czerwony kolor stosunkowo latwo co trudniejsze jest a przynajmniej w moim przypadku niemozliwe u zwyklej spatulaty Edytowane 24 Maja 2010 przez Twargor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlachaSk8 Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Dzięki wam wiem, że mam ten kultywar xD... Bo tez mi się coś za bardzo wybarwiały xD... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Uściślając, to nie kultywar tylko odmiana D.spathulata. (var.=varietas=odmiana). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) Tutaj jest troche o roznicach http://www.cpukforum.com/forum/index.php?showtopic=33838 Edytowane 24 Maja 2010 przez Twargor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi