Kubaa Napisano 29 Maja 2010 Share Napisano 29 Maja 2010 Chopiee tyś po naszym ślońsku się chyba ni przyjechoł, pełno torfowisk je a w nich rosiczki... bier sie do cuga i wbijej np. do mnie a jo cie do rosiczek zaprowadza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 (edytowane) Som rosiczki? Witom swojego jo od urodzynia na Śląsku miyszkom Edytowane 30 Maja 2010 przez luczek95 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 No to witom cie kamracie Hanysie Rosiczki som, np. : Torfowisko Rotus (k. Zbiornika Goczałkowickigo) Rezerwat Łężczok I inne, ale nie wiym dokładnie kaj. Musiołbyś popytać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Rosiczki som, np. : Torfowisko Rotus (k. Zbiornika Goczałkowickigo) Ło ten mi właśnie chodziło, tylko tyraz moze byc cinszko bo Goczałki nieźle zaloło.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 No właśnie, ale powinny odbić niedługo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luczek95 Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) Co to będzie za mech? Bo na sphagnum za ciemny... No i nie znalazłem go na żadnym torfowisku.. Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez luczek95 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 99% mech płonnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi