kinga_007 Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 (edytowane) Witam, Jestem początkującym hodowcą, zaczęłam od przypadkowego kupna muchołówki, po czym przyszła kolej na dzbanecznik i rosiczki. Dzbanek na razie przyzwyczaja się do nowych warunków więc wstrzymam się ze zdjęciami. Rosiczki jeszcze nie wykiełkowały ale mam nadzieję, że stanie się to lada dzień. Wstawiam parę zdjęć muchołówki, mam nadzieję że wkrótce będę miała więcej do zaprezentowania: Dionea Muscipula: Nepenthes Tobaica: Nepenthes Ventrata: I kiełkujące rosiczki (Drosera Spatulata, Capillaris, Capensis i Capensis Alba) Edytowane 8 Czerwca 2010 przez kinga_007 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 witam fajne, ładne - oby się trzymały i powodzenia. pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinga_007 Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2010 Nowe zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi