leonx15 Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Witam wszystkich tu będę umieszczał zdjątka moich podopiecznych. ----Muchołówka (moja pierwsza)----Na parapeciku:Wygrzewanie na słoneczku: ---- Żywe Kamienie lac.Lithops (roślina nie owadożerna ale wg. mnie cudna)---Kamienie żyją własnym życiem.... a troskę o nie doceniają pięknym kwiatem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinga_007 Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Bardzo ładnie wybarwiona muchołówka, a co do kamieni to nie słyszałam o czymś takim jeszcze jak duże rosną? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Zmartwię Cie ale Twój lithops to nie lithops tylko pleiospilos nelii - często mylony z lithopsem. Poczytaj o nich, bo są dużo bardziej kapryśne - można je łatwo "zalać" samym wilgotnym powietrzem. Powodzenia w uprawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonx15 Napisano 31 Maja 2010 Autor Share Napisano 31 Maja 2010 Hubu >> ale ty obeznany ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Zwykły przypadek. Po prostu też miałem takie. Padły zimą jak woda zaczęła się skraplać na szybach i doniczkach, a ostatnio podlałem jakoś w lecie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi