kynek_vava Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 witam natrafilem na taka aukcje na allegro: http://allegro.pl/item1045522054_mech_chil...m_200g_hit.html teraz pytanie do Was czy to sie nadaje do czegokolwiek? ktos korzystal? prosze o odpowiedzi;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Sam się zastanawiałem nad tym ale to wygląda na barwione jakimś dziadostwem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATRIX Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Mam taki ale nie jest niczym barwiony i dzbaneczniki, brocchinie i catopsis normalnie w nim rosną. Nie wiem co będzie przy takim zielonym, więc lepiej dać sobie spokój. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sloma Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 A nie lepiej kupić 1 litr za 15-10zł(żywy mech)? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Ten kolor na pewno naturalny nie jest... W podobnym (niebarwionym) sprzedają kapturnice w obi. Jeśli to to samo to "ożywić" się go nie da, ale kapturnice b. dobrze w nim rosną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Rzekomo świetnie się sprawdza do roślin i do doniczek jako ozdoba. Dobrze trzyma wilgoć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 ostro sztucznie wygląda :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi