doesnt Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Hej, to jest moja pierwsza muchołówka i zaobserwowałem, że prawie wszystkie pułapki zaczynają się "skręcać" w lewą stronę. Czy to jest normalne zjawisko ? Wiem, że ostatnio dni są pochmurne i tego słońca jest mało, ale cóż zrobić... zdjęcia w załączniku niestety nie wyszły za dobre ale w niczym raczej to nie przeszkadza. Z góry dzięki za odpowiedzi. Edytowane 31 Maja 2010 przez doesnt Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Moim zdaniem normane, nic się nie dzieje . U mnie też tak było miałem ich z 20 na jednej stronie a teraz już się pięknie wyrównała ze wszystkich stron. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel033 Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 nic złego nie widzę w nich. pułapki są duże, i zdrowe, ja z jednej strony miałem już 2 "piętra" pułapek, a z drugiej było widać torf, teraz się już prawie wyrównało. jak ma południowy parapet to raczej nie ma szans żeby było za mało światła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi