makserwus Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Czy dla ventraty, mirandy, alaty i hookeriany wystarczy akwarium które mam przykryte szkłem. Akwarium ma 100l i przykryłem je 2 kawałkami szkła. Czy wystarczy taka wilgotność? Czy mam może coś zmienić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Wszystkie wymienione dadzą radę rosnąć nawet bez terrarium, w warunkach pokojowych. Jak je teraz przyzwyczaisz do wyższej wilgotności, a potem przestaną się mieścić w terrarium i będziesz je wystawiał, musisz się liczyć z aklimatyzacją do nowych warunków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makserwus Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2010 Czyli jak mi teraz będą miały dzbanki i mi urosną i je gdzie indziej dam nie do dużej wilgotności to dzbanki stracą!? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Te które będą miały mogą potracić. Po zaaklimatyzowaniu się wypuszczą nowe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi