pawel033 Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 wieczór był bardzo nudny, a że akurat jadłem chipsy to wykorzystałem opakowanie. Zamieszczam zdjęcie swojej oprawy do doświetlania muchołówek. Posiadam w niej świetlówkę 40w kompaktową o barwie 864. Odbłyśnik bardzo profesjonalny firmy "Crunchips". Może nie wygląda to najlepiej, ale bez odbłyśnika by świeciło po całym pokoju, a tak to większość światła idzie na rośliny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 No fajne fajne ja też sobie coś takiego zrobię ale po janie nie zbędnym jutro dam fotke. Ale jak chcesz doświetlać to ci mogę pożyczyć moja sodówke green power 400 w ma tylko 58500 lm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon000r Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Zamiast dzielić sie z nami zdjęciem, trzebabyło podzielić sie chipsami No ale pomysł ciekawy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel033 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2010 Proszę się poczęstować. Chipsy w załączniku - wersja elektroniczna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 A myślałem, że mój odbłyśnik z tektury i taśmy lustrzanej to najtańszy sposób. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon000r Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 hahaha, no dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Yymm dobre te chipsy gdzie je kupiłes? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gund Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 bardzo fajne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 Ja zrobiłem odbłyśnik z taśmy obustronnej i folii ratowniczej z apteczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel033 Napisano 2 Marca 2011 Autor Share Napisano 2 Marca 2011 jutro dam fotke. Kubuś, długo trwa u ciebie to jutro, jak narazie spóżniłeś się o 8 miesięcy :rotfl: :rotfl: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 o kurde ten czas troche szybko zleciał . ale żeby to już 8 miesiecy zlecialo to sie konkretnie spuzniłem . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi