wolo Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Proszę o identyfikacje mojego tłustosza. Tina to napewno nie jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 a dlaczego nie Tina? moja wygląda identycznie jak na zdjeciu gdy ma malo swiatla Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Poczekajmy jak zakwitnie, diagnoza będzie łatwiejsza i pewniejsza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2010 Nie wiem zobaczymy dni teraz są pochmurne i nei ma wogole słońca. Może tak jak ty Kubaa mówisz. Zobaczymy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolo Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2010 Tak jak mówiliście niedobór światła. Teraz było więcej słonca i liście cą normlne , więc tina. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi